Blog za dom, potovanja, vrt in življenjski slog
Arhideja Notranje Oblikovanje
Notranje oblikovanje

Arhideja Notranje Oblikovanje

Arhideja notranje oblikovanje je podjetje, ki se ukvarja z oblikovanjem notranjih prostorov. V Sloveniji deluje že več kot 10 let in v tem času so si pridobili veliko izkušenj na področju prenove stanovanjskih in poslovnih prostorov.

Arhideja Notranje Oblikovanje

Zakaj izbrati Arhidejo Notranje Oblikovanje?

Arhideja ima veliko prednosti, zaradi katerih je vredno razmisliti o njih, ko potrebujete pomoč pri prenovi ali načrtovanju notranje opreme:

  • Imajo lasten studio notranje opreme, kjer lahko stranke vidijo vzorce materialov in pohištva
  • Ekipo izkušenih oblikovalcev notranjih prostorov in arhitektov
  • Celovite rešitve od idejne zasnove do izvedbe projekta
  • Kakovostno in trajno pohištvo priznanih blagovnih znamk
  • Prilagodljivost željam in proračunu strank

Studio notranje opreme

Arhideja ima lasten studio notranje opreme v Ljubljani, kamor lahko pridete pogledat vzorce materialov za pohištvo, talne obloge, tapete in ostale dodatke za dom. V studiu boste lahko iz prve roke videli kakovost tkanin, površinske obdelave in druge lastnosti pohištva priznanih proizvajalcev. Svetovanje v studiu vam bo pomagalo lažje izbrati prave materiale za vaš dom.

Izkušeni oblikovalci

Ekipo Arhideje sestavljajo izkušeni arhitekti in oblikovalci notranjih prostorov. Njihove dolgoletne izkušnje so vam lahko v veliko pomoč pri zasnovi vaših bivalnih ali poslovnih prostorov. Prenova stanovanja ali pisarne zahteva premišljene rešitve glede razporeditve prostorov, izbire materialov, osvetlitve in opreme. S skupnimi močmi boste prišli do rešitve, ki bo ustrezala vašemu okusu in potrebam.

Celovite storitve

Ko sodelujete z Arhidejo, dobite popolno podporo od začetne ideje do končane prenove. Najprej skupaj oblikujete idejno zasnovo prostora – določite velikost in namen prostorov, slog, glavne elemente opreme. Nato arhitekt pripravi načrte, izvede projektiranje, pridobitev dovoljenj in nadzor nad deli. Na koncu dobavijo še pohištvo in ostalo opremo ter poskrbijo za končno ureditev prostora.

READ  Tečaj za Notranje Oblikovanje

Kakovostno pohištvo

Arhideja za svoje projekte uporablja kakovostno pohištvo priznanih blagovnih znamk, kot so Natuzzi, Tempur, Rolf Benz, Stressless in drugi. Gre za trajnejše kos pohištva iz kvalitetnih materialov in odlično obrtniško izdelavo. S tem boste zagotovo zadovoljni še dolga leta po končani prenovi. Seveda pa izberejo pohištvo glede na želje in finančne zmožnosti vsake stranke posebej.

Prilagoditev strankam

Vsak projekt v Arhideji obravnavajo individualno – prilagodijo se željam, okusu in finančnim zmožnostim naročnika. Tako lahko pomagajo tako pri prenovi manjše garsonjere kot tudi razkošne vile ali poslovnih prostorov. Brezplačno svetovanje v začetni fazi vam bo pomagalo določiti okvirni proračun in faze projekta. Nato sledi sprotno usklajevanje morebitnih sprememb.

Reference Arhideje

V več kot desetletju delovanja so v Arhideji uspešno izpeljali na desetine projektov prenove stanovanjskih in poslovnih objektov. Nekaj referenc si lahko ogledate v nadaljevanju ali pa obiščete njihovo spletno stran.

Prenova stanovanja v Ljubljani

Celovita prenova starejšega stanovanja v Ljubljani. Zasnovali so novo razporeditev prostorov, izbrali sodobnejšo notranjo opremo in poskrbeli za novo razsvetljavo ter talne obloge. Končni videz je svetel, zračen in prilagojen modernemu slogu.

Pisarne podjetja XYZ

Oprema pisarn podjetja XYZ, ki se ukvarja s programiranjem. Zasnovali so odprt tloris z manj pregradami, več skupnimi prostori za sodelovanje in sprostitev. Pohištvo in materiali so moderni, vendar nevtralnih barv.

Vila na Obali

Prenova razkošne vile v mediteranskem slogu. Uporabili so naravne materiale – kamen, les, platno. Notranja oprema je kombinacija modernih in rustikalnih kosov pohištva ter vintage dodatkov. Končni videz je eleganten in topel.

Mnenja strank o Arhideji

Večina strank je po končanih projektih zelo zadovoljna z delom in rezultati, ki jih doseže ekipa Arhideje. Nekaj njihovih mnenj si lahko preberete spodaj:

“Zelo sem zadovoljna z našim sodelovanjem z Arhidejo. Vse faze projekta so potekale tekoče po dogovorjenih rokih. Končni rezultat presega moja pričakovanja!” – Mojca K.

“Pohvalil bi ekipo Arhideje za strokovnost, potrpežljivost in prilagodljivost. Skupaj smo prišli do odličnih rešitev za naše poslovne prostore.” – Janez P.

“Arhideja nas je prepričala z izbiro kakovostnega pohištva priznanih znamk po ugodnih cenah. Priporočam!” – Miha Z.

Kako do brezplačne ponudbe?

Če vas Arhideja prepriča s svojimi referencami in storitvami, lahko naročite pri njih brezplačno ponudbo. Stopite v stik preko spletnega obrazca ali jih pokličite in dogovorili se boste za sestanek v njihovem studiu. Tam boste lahko podrobneje predstavili svoje želje, potrebe in finančne možnosti. Nato vam bodo v nekaj dneh pripravili okvirno ponudbo za projekt brez vseh obveznosti.

READ  Notranje Oblikovanje Prostorov

 

Related posts

Notranje Oblikovanje Prostorov

admin

Notranje Oblikovanje Maribor

admin

Notranje Oblikovanje Stanovanja

admin

Leave a Comment