Blog za dom, potovanja, vrt in življenjski slog
Selectbox Zabava V Naravi
Zabava

Selectbox Zabava V Naravi

Selectbox zabava v naravi je odlična izbira za vse, ki iščejo aktivno in zabavno preživljanje prostega časa na prostem. Gre za ponudnika adrenalinskih doživetij, ki organizira različne dejavnosti, kot so paintball, lokostrelstvo, vožnja z buggy vozili, streljanje z loki in puškami ter še mnogo več.

Zakaj izbrati selectbox zabavo v naravi?

Obstaja več razlogov, zakaj se odločiti za selectbox pri izbiri zabave na prostem:

Pester nabor aktivnosti

Selectbox ponuja zelo pester in raznolik nabor aktivnosti, primernih za vse starosti. Od adrenalinskih doživetij, kot sta paintball in vožnja z buggy vozili, do mirnejših aktivnosti, kot sta lokostrelstvo in streljanje z loki. Tako lahko vsak najde nekaj zase.

Strokovno osebje

Vse aktivnosti vodijo strokovno usposobljeni inštruktorji, ki poskrbijo za varnost in zabavo udeležencev. Inštruktorji udeležence najprej podučijo o pravilih in varnem ravnanju, nato pa sledi zabava ob aktivnostih.

Sodobna oprema

Selectbox zagotavlja najsodobnejšo opremo za vse aktivnosti, kar je ključnega pomena za udobje in varnost udeležencev. Oprema je skrbno vzdrževana in redno pregledana.

Primerno za skupine

Aktivnosti so primerne za zabavo v skupinah, na primer za rojstnodnevne zabave, team building, piknike podjetij in družabna srečanja prijateljev. Selectbox je odlična izbira za organizacijo nepozabne zabave.

Lepi naravni poligoni

Selectbox ima poligone za aktivnosti postavljene na lepih lokacijah sredi narave. Tako lahko udeleženci uživajo v naravi in adrenalinskih doživetjih hkrati.

Katere aktivnosti ponuja Selectbox?

Selectbox ponuja pestro paleto aktivnosti, primernih za vse starosti in okuse. Najbolj priljubljene aktivnosti so:

Paintball

Gre za eno najbolj priljubljenih aktivnosti, pri kateri se dve nasprotni ekipi streljata s paintball markerji, napolnjenimi z želatinastimi kroglicami, napolnjenimi z barvo. Cilj vsake ekipe je označiti nasprotnike s čim več barvnimi madeži in hkrati ostati čim manj označen. Paintball je odlična kombinacija strategije, adrenalina in zabave.

READ  Oblačila Za Novoletno Zabavo

Vožnja z buggy vozili

Vožnja z buggy vozili po gozdnih poteh in poligonih je pravi adrenalinski šport. Udeleženci se usedejo v štirikolesna buggy vozila, opremljena z varnostnimi loki, in pod vodstvom inštruktorja raziskujejo gozdne poti ter premagujejo različne naravne in umetne ovire.

Lokostrelstvo

Pri lokostrelstvu udeleženci streljajo puščice z loki na tarče. Najprej sledi krajši tečaj, kjer se naučijo pravilne tehnike streljanja z lokom, nato pa je na vrsti tekmovanje ekip ali posameznikov. Lokostrelstvo krepi koncentracijo, natančnost in vzdržljivost.

Streljanje z loki in puškami

Udeleženci lahko streljajo z različnimi vrstami lokov in pušk na tarče. Pred streljanjem inštruktorji podajo navodila o varni uporabi orožja, nato pa udeleženci vadijo svoje strelske veščine. Streljanje je odlična aktivnost za preizkus spretnosti in natančnosti.

Poleg teh aktivnosti Selectbox organizira še mnoge druge, kot so hoja po slackline vrvi, spust po jeklenici, ljudski nogomet, odbojka na mivki in še veliko več.

Selectbox Zabava V Naravi

Za koga so primerne aktivnosti Selectbox?

Aktivnosti Selectbox so primerne za zelo širok krog ljudi:

Družine z otroki

Starši lahko pripeljejo otroke na zabavno in aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Otroci bodo uživali v paintballu, vožnji z buggy vozili in ostalih aktivnostih.

Skupine prijateljev

Selectbox ponuja odlične aktivnosti za zabavo v družbi prijateljev. Skupina se lahko pomeri v paintballu, preizkusi spretnosti v lokostrelstvu ali preživi aktivno druženje ob kakšni drugi aktivnosti.

Podjetja (team building)

Aktivnosti so odlične za krepitev timskega duha med sodelavci. Skupne aktivnosti, kot sta paintball in vožnja z buggy vozili, spodbujajo sodelovanje in gradijo zaupanje v podjetjih.

Adrenalinski navdušenci

Ljubitelji adrenalina bodo prišli na svoj račun z aktivnostmi, kot sta paintball in vožnja z buggy vozili. Lahko se preizkusijo tudi v drugih izzivih, kot sta lokostrelstvo in slackline hoja.

READ  Novoletna Zabava Z Živo Glasbo

Športni klubi in društva

Športna društva in klubi lahko organizirajo svoje aktivnosti pri Selectbox. Na voljo so poligoni za nogomet, odbojko, paintball in še več.

Kje se nahajajo poligoni Selectbox?

Selectbox ima poligone za aktivnosti postavljene na različnih lokacijah po Sloveniji:

Ljubljana in okolica

– Poligon Sostro (paintball, lokostrelstvo, slackline, spust po jeklenici)
– Poligon Janče (paintball)
– Poligon Gameljne (lokostrelstvo)

Gorenjska

– Poligon Dvorje (paintball, airsoft)
– Poligon Zbilje (paintball)

Dolenjska

– Poligon Šentrupert (paintball, lokostrelstvo)

Primorska

– Poligon Hrušica (paintball)

Lokacije poligonov so skrbno izbrane in ponujajo čudovite naravne kulise za aktivnosti na prostem.

Kako rezervirati aktivnosti Selectbox?

Rezervacija aktivnosti pri Selectbox je preprosta:

1. Izberite želeno aktivnost in lokacijo na spletni strani Selectbox

2. Izberite datum in uro aktivnosti

3. Vnesite število udeležencev

4. Oddajte povpraševanje preko spletnega obrazca

5. Prejeli boste ponudbo po elektronski pošti

6. Potrdite rezervacijo s plačilom akontacije

Selectbox vam bo pomagal izbrati najprimernejšo aktivnost glede na vaše želje in potrebe. Na voljo so za vsa vprašanja pred in po rezervaciji.

Zaključek

Selectbox zabava v naravi ponuja odlično izbiro adrenalinskih in zabavnih aktivnosti za preživljanje prostega časa v naravi. Z raznoliko ponudbo aktivnosti, sodobno opremo, strokovnim osebjem in lepimi lokacijami bodo poskrbeli za nepozabna doživetja. Primerni so za posameznike, družine, skupine prijateljev, podjetja in vse, ki iščejo aktivno zabavo na prostem.

Selectbox Zabava V Naravi

Related posts

Igra In Zabava

admin

Hipnoza Dobra Zabava

admin

Zabava Za Prvi Rojstni Dan

admin

Leave a Comment