Blog za dom, potovanja, vrt in življenjski slog
Zabava V Naravi Selectbox
Zabava

Zabava V Naravi Selectbox

Zabava v naravi Selectbox je podjetje, ki ponuja različne aktivnosti in doživetja v naravi po Sloveniji. Od plezanja, kolesarjenja, pohodništva do adrenalinskih parkov in team building aktivnosti.

Zakaj izbrati Zabava V Naravi Selectbox

Zabava V Naravi Selectbox ima veliko prednosti:

Raznolika ponudba aktivnosti

Ponujajo ogromno različnih aktivnosti, ki so primerne za vse starosti – od družin z otroki do skupin prijateljev ali sodelavcev. Lahko izbirate med adrenalinskimi doživetji, kot so spusti po ziplineu, plezanje, kolesarjenje ali pa se odločite za bolj umirjene aktivnosti kot so pohodništvo, jahanje ali opazovanje narave.

Varnost na prvem mestu

Varnost udeležencev jim je na prvem mestu. Vse aktivnosti vodijo izkušeni inštruktorji, ki poskrbijo, da se počutite varne in uživate v doživetju. Oprema, ki jo zagotovijo je vrhunske kakovosti in redno pregledana.

Doživetja po meri

Lahko izberete že pripravljene pakete aktivnosti ali pa sestavite popolnoma prilagojen program po svojih željah in zmožnostih. Na voljo so aktivnosti po Sloveniji – od morja do gora.

Odlična izbira za team building

Aktivnosti v naravi so odlična izbira za krepitev timskega duha med sodelavci. Skupinske aktivnosti spodbujajo sodelovanje, zaupanje in reševanje problemov. Zabavno doživetje v naravi pa še dodatno okrepi vezi v timu.

Vrste aktivnosti, ki jih ponuja Zabava V Naravi Selectbox

Adrenalinski parki

Adrenalinski parki so polni izzivov za vse, ki iščejo akcijo. Lahko preizkusite plezanje, spuste po ziplineu, prečkanje ravnotežnih ovir in še več. Primerni so za družine, skupine prijateljev ali sodelavcev. Adrenalina in zabave ne bo manjkalo.

Pohodništvo

Odpravite se na vodene pohodniške ture po različnih delih Slovenije. Spoznajte lepote gora, razgledne vrhove, skrite doline ali obiščite zanimive naravne in kulturne znamenitosti. Pohodništvo je primerno za vse generacije.

READ  Zabava Na Poroki

Kolesarjenje

Ljubitelji kolesarjenja lahko izbirate med lažjimi družinskimi turami, zahtevnejšimi gorskokolesarskimi turami ali celo večdnevnimi kolesarskimi izleti. Vodniki vas bodo popeljali po najlepših kolesarskih poteh Slovenije.

Jahanje

Spoznajte lepote Slovenije z jahanjem islandskih konj. Jahanje je primerno za začetnike in izkušene jahače. Na voljo so ture različnih dolžin in zahtevnosti. Uživajte v naravi na hrbtu islandskih konj.

Rafting

Za ljubitelje divjih rek in adrenalina so na voljo spusti z rafti. Preizkusite se v spustih po savskih brzicah ali kateri od drugih slovenskih rek. Vodniki poskrbijo za varnost, vi pa le uživajte v razburljivem doživetju.

Team building

Aktivnosti v naravi so odlična izbira za krepitev timskega duha med sodelavci. Skupinske aktivnosti spodbujajo komunikacijo, reševanje problemov in medsebojno zaupanje. Po aktivnosti sledi še druženje ob hrani in pijači.

Zabava V Naravi Selectbox

Najbolj priljubljene lokacije

Bled

Destinacija za vse letne čase. Poleg samega jezera in gradu lahko uživate v adrenalinskem parku, jahanju islandskih konj, turnem smučanju, pohodništvu in še več.

Bohinj

Čudovita alpska dolina ponuja ogromno možnosti za aktivnosti v naravi. Od jezera do okoliških gora lahko uživate v pohodništvu, plezanju, kolesarjenju in zimskih športih.

Kranjska Gora

Srce Julijskih Alp je pravi raj za ljubitelje gora in zimskih radosti. Poleti lahko uživate v pohodništvu in kolesarjenju, pozimi pa v smučanju in drugih zimskih športih.

Komu so aktivnosti namenjene

Aktivnosti, ki jih ponuja Zabava V Naravi Selectbox so primerne za zelo širok krog ljudi:

Družine z otroki

Številne aktivnosti so primerne za družine z otroki vseh starosti. Otroci bodo uživali v pustolovščinah, starši pa boste lahko preživeli kakovosten čas z njimi v naravi.

Skupine prijateljev

Skupina prijateljev lahko uživa v adrenalinskih izzivih ali pa se poda na skupinsko kolesarsko ali pohodniško avanturo. Zabava zagotovljena.

READ  Igra In Zabava

Skupine sodelavcev (team building)

Aktivnosti v naravi so odlična priložnost za krepitev vezi in sodelovanja med sodelavci. Po aktivnosti sledi še druženje ob hrani in pijači.

Posamezniki

Tudi če nimate svoje skupine se lahko pridružite že organiziranim skupinam pri različnih aktivnostih in spoznate nove ljudi.

Upokojenci

Upokojenci boste uživali v pohodniških in lažjih kolesarskih turah ter v lepotah narave. Aktivno preživljanje prostega časa v naravi je odlična izbira.

Zaključek

Zabava V Naravi Selectbox ponuja pestro paleto aktivnosti v naravi za vse okuse, starosti in zmožnosti. Njihovi strokovni vodniki poskrbijo za varnost in nepozabna doživetja. Preživite aktivno in zabavno v naravi ter okrepite vezi s svojimi najdražjimi ali sodelavci. Izbira aktivnosti pri Zabavi V Naravi Selectbox je prava za vse, ki iščete pestro dogodivščino v naravi.

Zabava V Naravi Selectbox

Related posts

Selectbox Zabava V Naravi

admin

Igra In Zabava

admin

Selectbox Zabava V Naravi

admin

Leave a Comment