Blog za dom, potovanja, vrt in življenjski slog
Ars Longa Potovanja
Potovanja

Ars Longa Potovanja

Ars Longa Potovanja je podjetje, ki ponuja potovanja za ljubitelje umetnosti. Specializirani so za organizacijo potovanj po muzejih, galerijah in drugih kulturnih znamenitostih po Evropi.

Zgodovina podjetja Ars Longa Potovanja

Podjetje Ars Longa Potovanja je bilo ustanovljeno leta 2010 v Ljubljani. Ustanovila sta ga zakonca Maja in Tomaž Novak, ki sta bila pred tem zaposlena v turistični agenciji. Oba sta strastna ljubitelja umetnosti in sta opazila, da na slovenskem trgu manjka ponudnik potovanj, specializiran za to področje.

Sprva sta organizirala predvsem enodnevne izlete do bližnjih mest, kot sta Benetke in Dunaj. Sčasoma sta razširila ponudbo in začela organizirati večdnevna potovanja po različnih evropskih prestolnicah. Leta 2015 sta odprla pisarno v Ljubljani in zaposlila še dva sodelavca.

Danes Ars Longa Potovanja zaposluje 5 ljudi in vsako leto organizira okoli 30 skupinskih potovanj ter številna individualna potovanja po naročilu. Postali so vodilni ponudnik tovrstnih storitev v Sloveniji.

Storitve podjetja Ars Longa Potovanja

Ars Longa Potovanja ponuja naslednje storitve:

Skupinska potovanja

Vsako leto organizirajo okoli 30 skupinskih potovanj po različnih evropskih mestih. Potovanja trajajo od 3 do 7 dni. Vsako potovanje vključuje obiske najpomembnejših muzejev, galerij in spomenikov v izbranem mestu. Poleg tega vključujejo tudi strokovno vodenje umetnostnih zgodovinarjev, ki potnikom podajo dodatne informacije in zanimivosti.

Nekaj primerov destinacij skupinskih potovanj:

– Benetke in beneška bienala
– Pariz – Louvre in Centre Pompidou
– Dunaj – Kunsthistorisches Museum
– London – British Museum, National Gallery, Tate Modern

Individualna potovanja

Poleg skupinskih potovanj organizirajo tudi individualna potovanja po naročilu, prilagojena željam in potrebam posameznih strank. Pri tem lahko stranke same izberejo destinacijo, trajanje potovanja in vsebino ogledov.

READ  Potovanja Z Avtobusom

Individualna potovanja so primerna za:

– manjše skupine prijateljev ali sorodnikov
– slavljence, ki si za rojstni dan ali drug praznik želijo drugačno potovanje
– poslovne skupine

Enodnevni izleti

Ponujajo tudi enodnevne izlete z avtobusom do bližnjih mest, kot so Benetke, Trst, Zagreb in Dunaj. Izleti vključujejo prevoz, vstopnine v muzeje ter strokovno vodenje. Primerni so za vse, ki si želijo spoznati umetnostno zgodovino teh mest v enem dnevu.

Prednosti potovanj z Ars Longa

Kaj potnike prepriča, da se odločijo za potovanje z Ars Longa Potovanja namesto za klasični izlet z drugo agencijo?

Strokovno vodenje

Vsako skupinsko in individualno večdnevno potovanje spremljajo izkušeni umetnostni zgodovinarji. Potnikom podajo dodatne informacije o umetninah in jim približajo ozadje nastanka posameznih del. S tem potovanje postane veliko bolj poučno in zanimivo.

Manjše skupine

Skupine na njihovih potovanjih štejejo največ 25 ljudi. To omogoča bolj osebno izkušnjo v primerjavi z velikimi skupinami pri množičnih agencijah. Potniki lažje slišijo razlago vodnikov in nimajo občutka, da so le številka v množici.

Prilagojen urnik

Njihova potovanja vključujejo več prostega časa za samostojne oglede kot klasična potovanja. S tem omogočajo potnikom, da raziskujejo tudi znamenitosti, ki jih posebej zanimajo. Niso omejeni le na skupinski program.

Ni skritih stroškov

Cene njihovih potovanj vključujejo vse stroške, vključno z vstopninami v muzeje in galerije. Potniki vnaprej natanko vedo, koliko jih bo potovanje stalo in se izognejo neprijetnim presenečenjem na poti.

Sklepne misli

Če vas zanima umetnost in bi radi spoznali najpomembnejša umetnostna dela ter zgodovino njihovega nastanka, so potovanja z Ars Longa odlična izbira. Njihovi strokovni vodniki bodo poskrbeli, da boste domov odnesli nepozabne spomine in novo znanje.

READ  Potovanja Z Avtodomom

Ars Longa PotovanjaArs Longa Potovanja

Related posts

Palma Zagotovljena Potovanja

admin

Potovanja Za Mlade

admin

Sonček Potovanja Z Avtobusom

admin

Leave a Comment