Blog za dom, potovanja, vrt in življenjski slog
Koga Povabiti Za Rojstni Dan
Rojstni dan

Koga Povabiti Za Rojstni Dan

Izbira gostov za zabavo ob rojstnem dnevu je zelo pomembna, saj želite, da se bodo vsi dobro počutili. Najbolje je povabiti ljudi, ki se med seboj poznajo ali pa imajo skupne interese, da se bodo lahko pogovarjali in zabavali. Tukaj je nekaj nasvetov, na koga vse lahko pomislite.

Družina in sorodniki

Povabite lahko ožje sorodnike, kot so starši, bratje in sestre, strici in tete, bratranci in sestrične. Če imate širšo družino v bližini, lahko povabite tudi njih. Poskrbite, da bodo imeli na zabavi priložnost za druženje tudi z vašimi prijatelji.

Prijatelji

Povabite lahko svoje najboljše prijatelje, s katerimi preživljate največ prostega časa. Dobro je povabiti tudi prijatelje iz otroštva ali šolskih let, s katerimi se redkeje vidite. Zabava za rojstni dan je odlična priložnost, da obnovite stike.

Sodelavci

Če imate dobre odnose s sodelavci, jih lahko povabite na manjšo zabavo ob rojstnem dnevu. Poskrbite, da bodo imeli možnost spoznati tudi vašo družino in prijatelje izven službe.

Sošolci

Če še vedno ohranjate stike s sošolci iz osnovne ali srednje šole, so lahko lepo presenečeni, če jih povabite na rojstnodnevno zabavo. Spomnili se boste skupnih spominov in obudili prijateljstvo.

Partnerjevi prijatelji in družina

Če prirejate skupno praznovanje z partnerjem, povabite tudi njegove prijatelje in družino. Tako bodo lahko bolje spoznali vas in vaš krog ljudi.

Koga Povabiti Za Rojstni Dan

Kam peljati goste na rojstnodnevni izlet

Namesto klasične zabave doma, lahko za svoj rojstni dan organizirate zanimiv izlet s prijatelji. Izberite kraj, ki vam je všeč in kamor radi zahajate. Gostom bo tak izlet nedvomno všeč.

Piknik v naravi

Če vam je všeč preživljanje prostega časa v naravi, pripravite piknik v bližnjem gozdu, ob reki ali jezeru. Povabite prijatelje, da prinesejo hrano in pijačo za skupno mizo. Poskrbite za glasbo in dobre igre na prostem.

READ  Kaj Fantu Kupiti Za Rojstni Dan

Obisk mesta

Odpeljite družbo na izlet v bližnje mesto, ki vam je všeč, na primer v Ljubljano, Maribor, Celje ali Koper. Skupaj si lahko ogledate znamenitosti, obiščete muzeje ali galerije ali pa samo uživate v mestnem utripu ob kavi ali osvežilni pijači.

Obisk tematskega parka

Zabavni tematski ali zabaviščni parki, kot sta Gardaland ali Disneyland, so odlična izbira za rojstnodnevni izlet. Vsi se boste zabavali na različnih atrakcijah in uživali v vzdušju.

Obisk festivala

Če vaš rojstni dan sovpada z glasbenim festivalom ali kakšnim drugim dogodkom, ki vas zanima, je to odlična priložnost za skupinski izlet. S prijatelji lahko uživate v koncertih na prostem ali kakšnem drugem programu.

Ogled športnega dogodka

Ljubitelji športa boste z veseljem povabili prijatelje na ogled tekme vašega najljubšega moštva. Bodisi gre za nogomet, košarko, odbojko ali kakšen drug šport. Vzdušje na stadionih je nepozabno.

Nasveti za organizacijo rojstnodnevne zabave

Če načrtujete zabavo doma ob svojem rojstnem dnevu, upoštevajte nekaj koristnih nasvetov, da bo dogodek uspel po vaših željah.

Izberite primeren datum

Preden določite datum zabave, preverite pri ključnih gostih, če jim ta termin ustreza. Izogibajte se datumom praznikov ali šolskih počitnic, ko je veliko ljudi odsotnih.

Pripravite vabila

Pošljite vabila vsaj 2-3 tedne prej, da si bodo gostje lahko rezervirali termin. Navedite vse pomembne podrobnosti – datum, uro, lokacijo, morebitna posebna oblačila ali prigrizke, ki naj jih prinesejo.

Okrasite prostor

Prostor, kjer bo potekala zabava, okrasite s baloni, girlandami, pisanimi prtjagi in podobno. Poskrbite za primerno glasbo in dovolj sedežev za vse goste.

Ponudite pijačo in prigrizke

Kupite dovolj pijače, prigrizkov, sladic ali drobnega peciva, da bo za vse goste. Gostom lahko ponudite tudi kakšno toplo jed, na primer pico, če bo zabava potekala čez večer.

READ  Kje Praznovati Otroški Rojstni Dan

Poskrbite za zabavo in aktivnosti

Pripravite nekaj aktivnosti ali iger za zabavo gostov – na primer družabne igre, kviz, ples, karaoke ali celo tematske kostume. Tako se bodo vsi zabavali in ustvarili lepe spomine.

Related posts

Kaj Kupiti Moškemu Za 40 Rojstni Dan

admin

Kaj Kupiti 12 Letniku Za Rojstni Dan

admin

Kaj Fantu Kupiti Za Rojstni Dan

admin

Leave a Comment