Blog za dom, potovanja, vrt in življenjski slog
Mm Turist Zagotovljena Potovanja
Potovanja

Mm Turist Zagotovljena Potovanja

Mm Turist Zagotovljena Potovanja je agencija, ki ponuja zagotovljena potovanja za slovenske turiste. To pomeni, da vam zagotovijo namestitev in prevoz ne glede na razpoložljivost ali ceno. Tako lahko načrtujete popoln dopust, ne da bi se morali ukvarjati z rezervacijami in iskanjem najboljših cen.

Komu so namenjena zagotovljena potovanja?

Zagotovljena potovanja so idealna za:

  • Družine z otroki, ki želijo mirne počitnice brez skrbi
  • Pare, ki iščejo romantična potovanja za obletnice ali medene tedne
  • Skupine prijateljev, ki želijo organizirati skupne počitnice
  • Posameznike, ki si želijo udobno in brezskrbno individualno potovanje

Kako delujejo zagotovljena potovanja?

Mm Turist ima z agenti in hoteli po celem svetu sklenjene dolgoročne pogodbe za določeno število sob. Ko stranka izbere želeno destinacijo in termine, jim zagotovijo namestitev in letalske vozovnice, ne glede na trenutno razpoložljivost ali cene na trgu.

To pomeni, da lahko rezervirate na primer hotel s 5 zvezdicami po izjemno ugodni ceni, čeprav morda na spletu kaže, da je polno zaseden. Mm Turist ima namreč v vsakem hotelu rezerviranih nekaj sob posebej za svoje stranke.

Prednosti zagotovljenih potovanj:

  • Nižje cene namestitev v primerjavi s spletnimi rezervacijami
  • Jamstvo razpoložljivosti sob
  • Brezplačno preklicanje rezervacije do teden dni pred prihodom
  • Nižje cene letalskih vozovnic v primerjavi z nakupom preko spleta
  • Osebna podpora svetovalcev pri načrtovanju potovanja

Mm Turist Zagotovljena Potovanja

Najbolj priljubljene destinacije

Mm Turist ponuja zagotovljena potovanja v več kot 50 držav po celem svetu. Nekatere izmed najbolj priljubljenih destinacij pri slovenskih turistih so:

1. Grčija

Grčija je med Slovenci že tradicionalno ena izmed najbolj zaželenih počitniških destinacij. Mm Turist ponuja namestitve v hotelih in apartmajih na Kreti, Rodosu, Krfu, Zakintosu in številnih drugih priljubljenih grških otokih. Cene zagotovljenih aranžmajev v Grčiji se začnejo pri 399 € na osebo.

READ  Potovanja Z Avtobusom

2. Turčija

Turčija velja za odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Mm Turist zagotavlja namestitve v sodobnih hotelih ob turški rivieri, pa tudi v živahnih mestih, kot sta Antalya in Istanbul. Cene zagotovljenih potovanj v Turčijo se začnejo pri 349 € na osebo.

3. Egipt

Topla morja, peščene plaže in zgodovinski spomeniki – to je Egipt, priljubljena zimska destinacija Slovencev. Mm Turist ponuja namestitve ob Rdečem morju in Sinajskem polotoku. Cene zagotovljenih aranžmajev v Egipt se začnejo pri 599 € na osebo.

4. Združene arabske emirate

Združeni arabski emirati, zlasti Dubaj in Abu Dabi, veljajo za moderno in razkošno turistično destinacijo. Mm Turist zagotavlja namestitve v luksuznih hotelih s 5 zvezdicami. Cene zagotovljenih potovanj v ZAE se začnejo pri 1.199 € na osebo.

5. ZDA in Kanada

ZDA in Kanada sta priljubljeni destinaciji za daljša potovanja in dopuste. Mm Turist organizira zagotovljene namestitve in notranje lete po celinskih ZDA in Kanadi. Cene se začnejo pri 1.999 € na osebo.

Pogosta vprašanja

Kako vem, da mi boste res zagotovili namestitev?

Mm Turist deluje na trgu že več kot 25 let in doslej še nikoli nismo imeli primera, da namestitve ne bi mogli zagotoviti. Imamo podpisane dolgoročne pogodbe za določeno število sob v hotelih po celem svetu.

Kako to, da so cene tako ugodne?

Zaradi obsega našega poslovanja in dolgoročnih pogodb z dobavitelji lahko zagotavljamo izjemno ugodne cene namestitev in letalskih vozovnic za naše stranke.

Lahko spremenim ali prekličem rezervacijo?

Rezervacijo lahko brezplačno spremenite ali prekličete do 7 dni pred prihodom. Kasneje vam zaračunamo stroške odpovedi, ki so odvisni od posameznega hotela.

Kontakt

Če vas zanima rezervacija zagotovljenega potovanja ali imate kakršnokoli drugo vprašanje, nam pišite na info@mmturist.si ali nas pokličite na 01 234 56 78. Naši svetovalci so vam na voljo vsak delavnik med 9. in 17. uro.

Related posts

Last Minute Potovanja

admin

Relax Potovanja Z Avtobusom

admin

Odpoved Potovanja S Strani Agencije

admin

Leave a Comment