Blog za dom, potovanja, vrt in življenjski slog
Palma Zagotovljena Potovanja
Potovanja

Palma Zagotovljena Potovanja

Kaj so točno “zagotovljena potovanja”?

Palma Zagotovljena Potovanja je agencija, ki ponuja posebno vrsto potovanj, imenovanih “zagotovljena potovanja”. To pomeni, da vam jamčijo določeno število potnikov za vaše potovanje, sicer vam vrnejo denar.

Palma Zagotovljena Potovanja

Če na primer rezervirate avtobus za izlet z 40 sedeži, vam Palma Zagotovljena Potovanja jamči, da boste imeli vsaj 35 potnikov. Če jih bo manj, vam bodo vrnili denar ali ponudili alternativno rešitev.

Kako delujejo zagotovljena potovanja?

Sistem zagotovljenih potovanj deluje tako:

  • Izberete želeno potovanje (destinacijo, datum in število potnikov)
  • Palma Zagotovljena Potovanja vam jamči minimalno število potnikov (običajno 90-95% zmogljivosti)
  • Če se do določenega datuma ne prijavi dovolj potnikov, vam ponudijo alternativo ali vrnejo denar
  • Če gre vse po načrtih, uživate v udobnem in brezskrbnem potovanju

Zakaj izbrati zagotovljeno potovanje?

1. Nižja cena

Zagotovljena potovanja so ponavadi cenejša od običajnih paketnih potovanj. Razlog je v tem, da ima agencija večji nadzor nad številom potnikov in lahko tako optimizira stroške.

2. Jamstvo za izvedbo

Glavna prednost zagotovljenih potovanj je seveda jamstvo. Ne glede na število prijavljenih potnikov, vam organizator jamči izvedbo potovanja. Tako je poskrbljeno, da potovanje ne bo odpovedano zaradi premajhnega števila potnikov.

3. Večja prilagodljivost

Pri zagotovljenih potovanjih imate ponavadi na izbiro več terminov in lahko izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Prav tako vam organizatorji ponudijo pomoč pri prilagajanju programa vašim željam.

4. Kakovostna izvedba

Agencije, ki ponujajo zagotovljena potovanja, morajo vzdrževati visok nivo kakovosti storitev. V nasprotnem primeru hitro izgubijo zaupanje strank. Zato so ponavadi zagotovljene dobro organizirane in udobne ture.

Komu so namenjena zagotovljena potovanja?

Zagotovljena potovanja so primerna za:

  • Skupine prijateljev ali sorodnikov
  • Šolske in obšolske dejavnosti (tabori, ekskurzije…)
  • Športna društva
  • Podjetja in team building izlete
  • Upokojenska društva
  • Verske skupine
READ  Potovanja Z Avtobusom

Prednosti potovanja z agencijo Palma

1. Dolgoletne izkušnje

Palma Zagotovljena Potovanja deluje že od leta 1991 in ima bogate izkušnje z organizacijo zagotovljenih potovanj. V tem času so uspešno izpeljali na tisoče potovanj po Evropi.

2. Kakovostna vozila

Njihov vozni park sestavlja več kot 40 sodobnih avtobusov z vso potrebno opremo za udobno in varno potovanje. Vozniki so izkušeni, prijazni in vedno pripravljeni pomagati.

3. Pestra ponudba potovanj

Ponujajo ogromno različnih destinacij po Evropi. Od klasičnih mestnih ogledov do planinskih in obmorskih letovišč. Programi so prilagojeni za vse okuse in starostne skupine.

4. Celovite storitve

Poleg prevoza lahko za vas organizirajo tudi namestitev, oglede znamenitosti in celo lokalne vodnike. Tako je celotno potovanje organizirano na enem mestu.

5. Konkurenčne cene

Njihove cene sodijo med najugodnejše na trgu. Pri njih boste težko našli cenejše ponudnike avtobusnih potovanj enake kakovosti.

Pogosta vprašanja

Kaj se zgodi, če se ne prijavi dovolj potnikov?

V tem primeru vam ponudijo alternativni termin ali povračilo vplačanega zneska. Zagotovljeno število potnikov mora biti doseženo vsaj teden dni pred odhodom, sicer začnejo iskati rešitve.

Ali lahko spremenimo program potovanja?

Seveda, program in urnik sta prilagodljiva. Z veseljem upoštevajo vaše predloge za ogled dodatnih znamenitosti ali podaljšanje postankov.

Kako poteka plačilo aranžmaja?

Ob prijavi plačate le 30% akontacijo. Preostanek poravnate teden dni pred odhodom. Na voljo so vse oblike plačila, tudi na obroke.

Kje dobim več informacij?

Za dodatna vprašanja in svetovanje pri izbiri potovanja pokličite na telefonsko številko 01 234 56 78 ali pošljite e-pošto na info@palma-potovanja.si.

Palma Zagotovljena Potovanja

Related posts

Potovanja Z Avtobusom

admin

Sonček Potovanja Z Avtobusom

admin

Potovanja V Avgustu

admin

Leave a Comment