Blog za dom, potovanja, vrt in življenjski slog
Terme Čatež
Kampiranje

Terme Čatež Kampiranje

Terme Čatež so priljubljena turistična destinacija v Sloveniji, ki ponuja različne možnosti namestitve za obiskovalce, vključno s kampiranjem. Kamp Čatež obsega veliko zelenih površin ob reki Savi in je odlična izbira za ljubitelje aktivnega preživljanja prostega časa v naravi.

V nadaljevanju bomo podrobneje predstavili, kaj kamp Čatež ponuja svojim gostom, zakaj je priljubljen med Slovenci in tujci, ter komu ga priporočamo za obisk.

Zakaj je kampiranje na Čatežu priljubljeno?

Kamp Čatež ima dolgoletno tradicijo in slovi po odlični lokaciji tik ob termalnem kopališču Terme Čatež. Njegove glavne prednosti so:

1. Odlična lega

Kamp leži v neposredni bližini termalnega kopališča Terme Čatež, tako da lahko gostje kampiranja uživajo v vodnih atrakcijah in bazenih skozi ves dan. Hkrati pa kampiranje omogoča spanje na svežem zraku, ob reki Savi.

2. Številne aktivnosti na prostem

Okolica kampa Čatež ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa – sprehode in kolesarjenje ob reki Savi, ribolov, odbojko na mivki, namizni tenis itd. V kampu so tudi otroška igrišča.

3. Prijazne cene

Cene za kampiranje v kampu Čatež so zelo ugodne v primerjavi z drugimi namestitvami v Termah Čatež. Tako si lahko privoščite daljše počitnice ali aktivno preživite konec tedna z družino.

4. Primerno za družine

Zaradi zelenih površin, otroških igrišč in bližine termalnega parka je kampiranje na Čatežu zelo priljubljeno med družinami z otroki. Starši lahko sproščeno uživajo v naravi, otroci pa raziskujejo okolico in se igrajo z vrstniki.

Terme Čatež Kampiranje

Kaj ponuja kamp Čatež?

Kamp Čatež, ki ga upravljajo Terme Čatež, razpolaga s 130 prostornimi parcelami za šotore in avtodome. Na voljo so:

Sodobni sanitarni prostori

V kampu so na voljo čisti in sodobni sanitarni prostori – ločeni za moške in ženske – s tuši s toplo vodo. Sanitarije so primerne tudi za invalide.

READ  Plinski Gorilniki Za Kampiranje

Trgovina in restavracija

V samem kampu je manjša trgovina s prehrambenimi izdelki, pijačo in drugimi potrebščinami. V bližini je tudi restavracija s ponudbo domačih jedi.

Brezplačen Wi-Fi

Za dodaten udobje gostov kampa Čatež je na voljo brezplačen Wi-Fi.

Igrišče za odbojko

Za rekreativce je v kampu urejeno igrišče za odbojko na mivki, kjer se lahko sprostite s prijatelji ali družino.

Ribolov

Ob reki Savi, ki teče tik ob kampu, je možen ribolov. Dovolilnice lahko kupite v kampu.

Animacija za otroke

V poletnih mesecih poteka v kampu tudi animacija za najmlajše goste – mini in maxi klub z raznimi ustvarjalnimi delavnicami, igrami itd. Tako se bodo otroci zabavali, starši pa sprostili.

Komu priporočamo kampiranje na Čatežu?

Glede na vse zgoraj naštete prednosti priporočamo kampiranje v kampu Čatež zlasti:

Družinam z otroki

Zaradi prostornih zelenih površin, bližine reke Save, otroških igrišč in animacije je kamp idealna izbira za družine, ki iščejo aktivne počitnice za svoje otroke. Hkrati pa lahko starši uživajo v termalnem kopališču.

Ljubiteljem aktivnega oddiha

Tistim, ki radi preživljate prosti čas aktivno – s kolesarjenjem, ribolovom, sprehodi v naravi – bo gotovo všeč lokacija kampa Čatež in okolica.

Skupinam prijateljev

Kampiranje je odlična izbira tudi za skupine prijateljev, ki iščete cenovno ugodne počitnice. Lahko se družite ob tabornem ognju, igrate odbojko ali preprosto uživate v naravi.

Lastnikom avtodomov

Če razpolagate z avtodomom, vam kamp Čatež ponuja idealno izhodišče za raziskovanje Posavja ali Dalmacije. Uživajte v prostornih parcelah in vseh pripadajočih storitvah.

Sklepne misli

Kamp Čatež slovi po odlični lokaciji tik ob termalnem kopališču in reki Savi. Njegove največje prednosti so zelene površine za sprostitev v naravi, številne možnosti za aktiven oddih ter ugodne cene.

READ  Gorilnik Za Kampiranje

Zato priporočamo kampiranje na Čatežu zlasti družinam z otroki, ljubiteljem aktivnih počitnic v naravi in vsem, ki iščete cenovno ugodne počitnice v Sloveniji. Prepričani smo, da boste uživali!

Terme Čatež Kampiranje

Related posts

Oprema Za Kampiranje

admin

Kuhinja Za Kampiranje

admin

Podloga Za Kampiranje

admin

Leave a Comment